Regulament

Regulament

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV HILALS RIDERS
BINE ATI VENIT !
REGULAMENT INTERN ECHITAȚIE MENTOR

Călăria se face pe bază de programare. În vederea respectării acesteia, vă rugăm să ajungeți cu 10 min mai devreme, pentru echipare și semnarea convenției de asumare a răspunderii.
Nu putem seta pasul cailor la o viteză constantă ca să nu decalăm programările, dar, în acest scop, putem să vă rugăm pe dvs. să nu întărziați.

ECHIPAMENTE NECESARE:
Oaspeții sunt rugați să se prezinte la călărie în echipament corespunzător.
Pantalonii lungi si casca de protecție sunt articole obligatorii.

REGULI DE CONDUITĂ:
Abordarea cailor se face cu atenție, cu blândețe, prin față, vorbind cu aceștia.
Este interzisă gălăgia, alergarea, precum și orice activitate care poate perturba liniștea cailor.
Părinții sunt rugați să își supravegheze cu atenție copiii, să nu îi lase singuri in preajma cailor sau în manej.
Recompensa cailor în urma programului de călărie se face cu morcov, măr sau sortimente specialee penteu cai și vor fi oferite cu palma intinsă.
Vă rugăm să păstrați ordinea și curățenia prin folosirea coșurilor de gunoi și a scrumierelor!

REGULI PRIVIND CĂLĂRIA:
Caii sunt atribuiți de către instructorul de călărie în funcție de nivelul de cunosținte al clienților. Potrivire dintre cal și călăreț poate fi modificată și prin acordul prealabil dintre părți.
Cunoștințele noilor clienți vor fi evaluate de către instructorul nostru de călărie. În scopul evitării accidentelor, pe teren nu pot călării decât cei care ating nivelul recomandat de instructorul de călărie.
ESTE OBLIGATORIE RESPECTAREA INDICATIILOR INSTRUCTORULUI DE CALARIE!
Călăria se desfășoară pe propria răspundere, fiecare persoană trebuind să completeze formularul de asumare a răspunderii.Copiii minori nu pot călării decât cu acordul scris al părinților, după un număr de inițieri stabilite de instructor.
Centrul de echitație nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente.
ESTE INTERZISA CALARIA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE!
Pagubele cauzate în centrul de echitație, precum și cele asupra echipamentului tehnic necesar lectiilor de călărie, vor fi suportate de responsabili, sau de tutorii legali în cazul minorilor.

“ECHITATIA NU ESTE NUMAI UN EXERCITIU FIZIC, EA ESTE O SCOALA A SPIRITULUI, UNDE MINTEA ARE MULTE DE INVATAT, IAR SUFLETUL MULTE DE INTELES”